OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2017. december 14., csütörtök 16:24

A Magyar Autóklub közleménye
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) -

    A Magyar Autóklub (MAK) 2017. december 14-én tartotta évi Országos Küldöttgyűlését. A testület az Egyesület éves beszámolóját, továbbá a Felügyelő Bizottság és az Etikai Bizottság beszámolóját megtárgyalta, majd egyhangú szavazattal elfogadta. A Küldöttgyűlés a főtitkári pozícióból nyugdíjba vonult Dr. Kovács Zoltánt egyhangú szavazattal megválasztotta a Magyar Autóklub Társelnöki cím használatára jogosult Országos Alelnökének. A főtitkári tisztséget 2017. december 14-étől az Egyesület korábbi Gazdasági Főtitkárhelyettese, Milovukovics Györgyi tölti be.
     Kiadó: Magyar Autóklub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.