OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2017. december 14., csütörtök 16:34

Az LMP parlamenti frakciója közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) - Kósa Lajos családja gazdagodhat az ukrán vendégmunkásokon -

    Hadházy Ákos a 96. Korrupcióinfón bemutatta a Horizon2020 debreceni cég szövevényes ügyeit, amik több szálon kapcsolódnak Kósa Lajoshoz: családi érdekeltség és újabb korrupciós célú törvényalkotás nyomai vezetnek a fideszes politikushoz.

A Horizon2020 tavaly 450 millió forintnyi támogatáshoz jutott az NGM-tól, arra, hogy ukrán munkavállalók Magyarországon történő foglalkoztatását elősegítse. A közel félmilliárdos összeget úgy kapta a cég, hogy korábban semmilyen üzleti tevékenységet nem végzett, bevétele sem volt, szemben számos olyan piaci alapon működő vállalkozással, amely munkaerő-toborzással és közvetítéssel foglalkozik. A külföldi munkaerő iránti kormányzati igény egyenes következménye annak az alacsony bérekre épülő foglalkoztatás-politikának, amit a Fidesz-kormány folytat.

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.