OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 18. hétfő
Ismertető


2017. december 14., csütörtök 17:20

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) - Az LMP minden alkalmat megragad, hogy Soros érdekeit védje - Reagálás az LMP és az Új Kezdet sajtótájékoztatójára

    Az LMP eddig minden alkalmat megragadott arra, hogy Soros György érdekeit védje, és az LMP európai parlamenti képviselője eddig minden migránspárti jelentést megszavazott. Ez azonban nem meglepő azok után, hogy Szél Bernadett maga is migránspárti Soros-szervezetnél dolgozott. Az LMP most is egy olyan polgármesterrel kötött szövetséget, aki több mint kétezer magyar polgármesterrel ellentétben a saját településen háromszor is megakadályozta a migráns betelepítési kvótát elutasító önkormányzati határozat elfogadását.


     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.