OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2017. december 14., csütörtök 17:56

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) - Elég a gyerekek és az idősek fideszes politikai biodíszletként való hasznosításából!

    A Jobbik Magyarországért Mozgalom mélységesen elítéli, hogy Csepregen a Fidesz által támogatott városvezetés a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő polgárokat, szépkorúakat és gyermekeket használta fel politikai karrierjének építése érdekében. Az ünnepélyes átadón a helyi óvodások estek a fideszes politikai haszonszerzés és hatalmi gőg áldozatául.
Felháborító, hogy a kisgyerekeknek a hidegben és szélben kellett Luca napi műsort adniuk, amit a jéghideg flaszteren térdepelve mutattak be. Az ünnepségen erőn felül helytálló óvodásoknak sajnos más szerep is jutott, hiszen a kormánypárti városvezetés politikai biodíszletként még a szalagátvágásra is beállította őket.
A Jobbik 2018 után felszámolja a vidéken egyre inkább elharapódzó hűbéri rendszert, helyette bevezetjük a teljesítmény-és tudásalapú, valamint az áldozatos és lelkiismeretes munkát végző embereket elismerő önkormányzatok rendszerét.

Varga Dániel önkormányzati képviselő és Rába Kálmán országgyűlési képviselőjelölt Vas megye 2. vk.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.