OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. december 14., csütörtök 18:06

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) -

    Szigetvári Viktor: A Fidesz egyre közelebb hozza otthonainkhoz a gyűlöletet

Az Együtt elfogadhatatlannak tartja a pécsi Emberség Erejének Alapítvány ellehetetlenítését

Mint ismert, a pécsi Emberség Erejének Alapítványnak távoznia kell irodájából, mert a főbérlő enged a város kormánypárti vezetésének, akik a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány támogatására hivatkozva azzal riogatták az ott élőket, hogy az Emberség Erejének muszlim migránsokat akar a városba telepíteni. Az iroda főbérlője felmondta szerződését az alapítvánnyal.

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke szerint az elmúlt hetek történései egyértelműen bizonyítják, hogy a kormány gyűlöletkeltését és hamis hírekkel való propagandakampányát a Fidesz tudatosan helyi szintre helyezi át. A Fidesz tudatosan riogat és a gyűlöletet egyre közelebb viszi otthonainkhoz, az emberekhez, aminek a legnagyobb kárát nemcsak az ott élők, de a helyben fontos közfeladatot ellátó civil szervezetek is elszenvedik.

A Fidesz elfogadhatatlan, irracionális és káros politikája nem a helyiek érdekeit szolgálja sem Pécsett, sem másutt az országban. Pusztán középszerű, a valós problémákat és a korrupciót szőnyeg alá söprő politikusaik kezébe helyezik az ellenségkeresést és gyűlöletkeltést mint kampányeszközt, aminek a helyi civil szerveződések is a célpontjaivá váltak. Eközben Pécs fideszes vezetése még mindig nem számolt el azzal, hogy milyen politika vezetett a város csődközeli helyzetéhez.


     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.