OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. december 15., péntek 11:11

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) -

    Átfogó, nyilvános együttműködési javaslatot tett az Együtt a 106 egyéni választókerületre minden ellenzéki pártnak
Véget kell vetni az időhúzásnak, meg kell állapodni egy-egy egyéni jelöltben
Az Együtt a választási felkészülés jegyében eldöntötte, hol és mely jelöltekkel fog indulni az egyéni választókerületekben 2018 tavaszán, és melyekben lép vissza más, demokratikus pártok jelöltjei javára. Emellett folytatja a párt a felkészülést a kampányra.
Az Együtt “Az ellenzék útja a győzelemhez" címmel nyilvánosságra hozta, és megküldte az MSZP-nek, a DK-nak, az LMP-nek és a Momentumnak javaslatát a 106 egyéni választókerületben való koordinált indulásra. Ezzel az Együtt immár konkrét javaslattal is egyértelművé teszi: a kormányváltás érdekében kész a Fidesz és Jobbik jelöltjeivel szemben győzni képes ellenzéki jelöltek javára visszalépni egyes választókerületekben, tartozzanak bár más párthoz is, amennyiben ezt a többi ellenzéki párt is kölcsönösen megteszi. Az Együtt szerint 2017 decemberében, mindössze négy hónappal az országgyűlési választások előtt, nincs idő tovább várni, a választók együttműködést és megújulást egyszerre várnak az ellenzéktől.
Az Együtt szerint le lehet, és le is kell győzni a Fideszt 2018-ban. Most vagy soha alapon. Ha minden ellenzéki szereplő felelősen viselkedik, ha egy egyéni választókerületben csak egy ellenzéki jelölt áll szemben a Fidesz és a Jobbik jelöltjeivel, akkor bekövetkezhet az új rendszerváltás.
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.