OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. december 15., péntek 11:11

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) -

    Az egyéni jelölti szavazatával minden választópolgár egy, az Orbán-rezsimről szóló népszavazáson vehet részt. A listás szavazatával pedig kiválaszthatja magának azt a pártot, amely a számára fontos értékeket a leghitelesebben képviseli.
Az Együtt a Demokratikus Koalícióval egyetértésre jutott az érintett egyéni választókerületek ügyében, mindeddig azonban sem az MSZP, sem az LMP, sem pedig a Momemtum nem volt nyitott még a tárgyalásra sem. Mi, az Együttben bízunk abban, hogy partnereink megváltoztatják álláspontjukat, és együttműködnek velünk és a többi párttal hazánk politikai fordulata érdekében.
Az Együtt 15 egyéni választókerületben kéri a baloldali, liberális és zöldpártok támogatását. Az Együtt 26 választókerületben javasolja MSZP-s egyéni képviselőjelöltek indulását, 24 választókerületben a DK-s egyéni képviselőjelöltek indulását.
Az Együtt Veszprémben a már bizonyított Kész Zoltán független képviselőjelölt támogatását javasolja.
Az Együtt koordinálni kíván az LMP-vel és a Momentummal is, és erre konkrét alapjavaslatot is tett a pártok részére. Bár mindeddig mindkét párt elzárkózott az egyéni választókerületi koordinációtól, de a szükséges korszakváltáshoz és megújuláshoz szükség van az ő egyéni képviselőikre is. Az Együtt továbbra is nyitott ennél szélesebb együttműködésre is az LMP-vel és a Momentummal, mert ezt kívánja az ellenzéki győzelem érdeke és az új rendszerváltás.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.