OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2017. december 15., péntek 11:11

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) -

    Az Együtt leszögezi: a párt ajánlata arról szól, hogy az Együtt más pártok, köztük az MSZP javára is vissza kíván lépni az Orbán-rezsim leváltása érdekében. Bízunk benne, hogy az egyéni választókerületi koordináció kialakul a pártokkal, amennyiben nem, akkor azt a 2018-as kormányváltás esélyének feladásaként értékeli az Együtt. Ebben az esetben mi is rákényszerülünk arra, hogy a pártunk számára legelőnyösebb választókerületekben is önállóan induljunk el.
Az Együttműködési javaslat itt érhető el:https://egyuttpart.hu/wp-content/uploads/2017/12/Egyutt_Ellenzek_utja_a_gyozelemhez.pdf

Együtt
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.