OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2017. december 15., péntek 11:51

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) - Jó éjszakát, Fidesz, jó reggelt, Magyarország!

    Orbán Viktor ismét eljátszotta Európa megmentőjének szerepét, mint aki vért izzadva küzd Brüsszelben a bevándorlás ellen. Ehhez képest eddig egyetlen párt telepített be Magyarországra migránsokat – húszezret – ez pedig a Fidesz. Ha Soros György vásárolna letelepedési kötvényeket, a Fidesz még több bevándorló előtt tárná szélesre Magyarország kapuit, és akkor valóban helytálló lenne a kötvényekhez ragaszkodó Orbán brüsszeli üzenete: Jó éjszakát, Magyarország!

A Jobbik ezzel szemben meg fogja védeni Magyarországot mind a bevándorlástól, mind a Fidesztől. Hazánk szabadságát se külső, se belső erők nem veszélyeztethetik, még a demokráciát lábbal tipró, Orbán Viktor sem. Ezért a Jobbik mai tüntetésén mi azt fogjuk üzenni a diktátornak: Jó éjszakát, Fidesz, jó reggelt, Magyarország!

Jobbik Magyarországért Mozgalom
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.