2018. december 10. hétfő

2017. december 15., péntek 12:00

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselőjének közleménye
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) - Morvai Krisztina sajtóközleménye a mai tüntetés kapcsán (videóval)

Ma délután tüntetés lesz Budapesten.  Ebből az alkalomból szeretném felidézni, hogyan zajlottak az utcai tüntetések, tiltakozások a 2002-2010 közötti balliberális kormányok idejében. Bemutatom, egyebek mellett, hogyan fújták az arcunkba a könnygázt közvetlen közelből, hogyan gumibotoztak, hogyan zárták körbe és állították elő "oszlatás" címén az embereket, hogy működött a rendőrterror. Szinte minden egyes hazafias véleménynyilvánítást brutálisan megtoroltak. Nem csak 2006-ban, hanem folyamatosan, nyolc éven át! Két tüntetést idézek fel a sok közül...

Soha ne felejtsük: ezek az ő módszereik, ez az ő felfogásuk a nemzeti érzelmű magyar emberek méltóságáról és jogairól. Soha nem fognak megváltozni.

Isten óvja és vezesse Magyarországot!

Morvai Krisztina

Néhány szép emlék a balliberális kormányok idejéből:

Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője