OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2017. december 15., péntek 12:29

Az Emmi - Egyházi, Nemzetiségi és Civil kapcsolatokért Felelős Államtitkárság közleménye
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) - Mától elérhetőek a NEA 2018. évi működési pályázatai A mai naptól elérhetőek a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2018. évi működési pályázatai, melyre 2,8 milliárd forintos keret áll rendelkezésre.

    A feltételek a korábbiakhoz képest nem változtak, a pályázatokat harminc napon belül – az egyes döntéshozó kollégiumoktól függően – a 2018. január 15. és 18. közötti határidő lejártáig kell benyújtani, a legkisebb pályázható összeg 100 ezer, a legmagasabb pedig 3 millió forint lehet.
Egy pályázó csak egy pályázatot nyújthat be, valamint megmaradt az a korábbi feltétel is, amely szerint a támogatási összeg tíz százalékát a szervezeteknek saját erőből kell finanszírozniuk.
A kiírások és a részletes pályázati feltételek megtalálhatóak a www.civil.info.hu honlapon, benyújtásuk pedig az Elektronikus Pályázatkezelési Rendszeren (EPER) keresztül lehetséges.

     Kiadó: Emmi - Egyházi, Nemzetiségi és Civil kapcsolatokért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.