OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. december 15., péntek 13:25

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) -

    Az ÁSZ folyamatosan félrevezeti a közvéleményt, ezért a Jobbik nyilvánosságra hozza a Számvevőszék teljes jelentéstervezetét

A volt fideszes országgyűlési képviselő által vezetett Állami Számvevőszék az elmúlt napokban két sajtóközleményben is próbálta helyreállítani megtépázott tekintélyét, és megmagyarázni miért is szabott ki egy példátlanul botrányos eljárásban, érdemi számítások és bizonyítékok nélkül egy 662 millió forintos büntetést a Jobbikra.

Mivel a Számvevőszék továbbra sem hajlandó nyilvánosságra hozni azon tényeket, amelyek alapján megalapozottnak tartja a Jobbik megbüntetését, így más lehetőség nincs: a Jobbik, országos elnökségének döntése alapján ezennel nyilvánosságra hozza az ÁSZ azon – 3 hónapos komoly szakmai munkával elkészített, kreatív ábrákkal, sok-sok üres oldallal, minimális valós tényt tartalmazó - jelentéstervezetét, amelyet 2017. december 6-án kézbesített a párt részére.


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.