2024. április 26. péntek

2017. december 15., péntek 13:25

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) - Az ÁSZ folyamatosan félrevezeti a közvéleményt, ezért a Jobbik nyilvánosságra hozza a Számvevőszék teljes jelentéstervezetét

Ez a dokumentum pontosan bemutatja, hogy milyen komoly szakmai munka zajlott az ÁSZ-nál a vizsgálat során, mennyire bonyolult számítások, megcáfolhatatlan bizonyítékok sora támasztja alá a jelentéstervezetet.

A Jobbik felhívást intéz a magyar jogásztársadalomhoz, pénzügyi szakemberekhez, az államigazgatásban dolgozókhoz, hogy nyugodtan kezdjék el a nyilvánosság előtt kiértékelni a szakma szabályai és a hatályos törvények alapján az ÁSZ jelentéstervezetét, amely elvezetett a jelenlegi demokratikus válsághoz.

Így a magyar értelmiség meg tudja majd adni a választ arra, hogy ez egy számvevői szempontból kifogástalan munka, vagy esetleg egy pártközpont megrendelésére készült kivégzési parancs végrehajtása.

Az ÁSZ jelentéstervezetét, a Jobbik gazdasági igazgatójának kapcsolódó észrevételeivel együtt feltöltöttük a www.jobbik.hu honlapunkra.

Szabó Gábor pártigazgató
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom