OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. december 15., péntek 14:43

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) - "Mit ártott neked?" – közösségi konzultációt indít a RED a Magyarországról szóló EP-jelentéssel kapcsolatban!

    Ennek elősegítésére a mai nappal közösségi online konzultációt hirdettem minden magyar választópolgár számára. A Radikális Európai Demokraták mozgalmának központi e-mailcímére (HELLO@R-ED.HU) várjuk mindenkinek az észrevételeit, javaslatait, tapasztalatait, sérelmeit a jelenlegi kormány működésével kapcsolatban. Ezeket összesítjük és jövő tavasszal átadjuk Judith Sargentininek és az árnyék-jelentéstevőknek, hogy használják fel a magyar választók és civilek személyes hozzászólásait is a végső dokumentum megírásához.
Írják meg személyes tapasztalataikat és történetüket a kisemmizett trafikosok, a cserbenhagyott Quaestor-károsultak, a kiszolgáltatott közmunkások, a megfélemlített tanárok, a kényszernyugdíjazott bírók, az elhallgattatott újságírók, a pályázati lehetőségekből oligarcha-tempóval kiszorított vállalkozók, a kihasznált köztisztviselők, a szavazati joguk gyakorlásában korlátozott kivándorolt százezrek, a meglopott és útszélen hagyott kisemberek! Névvel vagy név nélkül várjuk a következő hónapokban a RED e-mailjén a személyes történeteket: "Mit ártott neked?" jeligére.

     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.