OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2017. december 15., péntek 15:59

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) - A szocialisták folytatják Soros György forgatókönyvének végrehajtását - Reagálás Ujhelyi István (MSZP) nyilatkozatára

    A szocialisták folytatják Soros György forgatókönyvének végrehajtását, ezért elvitatják a Soros-tervről szóló Nemzeti Konzultáció eredményét. Nekik nem számít a magyar emberek véleménye, és gyengíteni akarják a magyar kormány küzdelmét a kötelező kvóta ellen. Ujhelyi István nyilatkozatából az is kiderült, hogy a szocialisták, csak úgy, mint a Gyurcsány-párt is aktívan asszisztál ahhoz, hogy a Magyarországról készülő Soros-jelentéssel jól lejárassák és megbüntessék hazánkat. Ha a szocialistákat valóban érdekelte volna valaha a magyar emberek véleménye, akkor már felhagytak volna a bevándorláspárti politikával.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.