OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 14. péntek
Ismertető


2017. december 15., péntek 16:58

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) - Ismét hazudik és csúsztat a Fidesz hazugsággyára

    A pestisracok. hu a mai napon nyilvánosságra hozott két – vélhetően a kézivezérelt NAV-tól származó, adótitoksértéssel megszerzett – szerződést, amely a Jobbik és két gazdasági társaság között köttetett reklámberendezések adás-vétele tárgyában. A Fidesz, lakájmédiáján keresztül szándékosan csúsztatva összemosta az Állami Számvevőszék által kiszabott 662 millió forintos bírság tényét a kampánycélra vásárolt reklámberendezések megvételével. Az ÁSZ jelentéstervezete szerint a Jobbik 2017. I. félévi plakátbérlései miatt szabott ki bírságot, a most nyilvánosságra hozott szerződés pedig 2017. szeptember hóban köttetett.

Arról nem is beszélve, hogy a reklámberendezések adás-vételéről szóló szerződésben szereplő ár csak az eszközök, a "vas" megvételéről szól, ehhez még két másik szerződés is társult, az egyik azon földterületek bérletéről, amelyeken az eszközök állnak, a másik pedig a plakátok kiragasztásáról és a reklámberendezések karbantartásáról. A cikkben kiszámolt árak tehát köszönőviszonyban sincsenek a valósággal, hiszen lényeges és igen jelentős költségelemeket tudatlanságból, vagy szándékosan nem számoltak bele.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.