OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 19. kedd
Ismertető


2017. december 15., péntek 16:58

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) -

    A reklámberendezések tulajdonjogát fentiek és a párt az ÁSZ jogtalan és alaptalan 662 millió forintos bírságolása következtében a Jobbik a héten eladni kényszerült, ugyanis a jogtalan büntetések következtében anyagilag szinte teljesen ellehetetlenült, sem a maradék vételár kifizetésére, sem a kapcsolódó szerződések szerinti területbérleti, ragasztási és karbantartási költségek kifizetésére képtelenné vált, így ez a lépés elkerülhetetlen volt.

A fideszes irányítású kormányhivatalok és a fideszes irányítású Számvevőszék a Jobbik elleni folyamatos és törvénytelen büntetéseivel így komoly veszélybe sodorták a Jobbik 2018-as választáson való elindulását.

Schön Péter, a Jobbik gazdasági igazgatója

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.