OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 20. szerda
Ismertető


2017. december 16., szombat 06:54

A Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2017. december 16., szombat (OS) - A Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetségének mentőkutyás egységei 2017. december 16-án éjféltől  a 112-es európai segélyhívószámon a rendőrség közvetlen kapcsolatával elérhetők.

    Orlik Zoltán a  szövetség elnöke újabb mérföldkőnek nevezte az Országos Rendőr-főkapitányság és az MMSZOSZ között létrejött Együttműködési Megállapodás kiegészítésének hatályba lépését, mely szerint az MMSZOSZ Sajtó és Információs Irodája jogosult a "112-es egységes európai segélyhívószám" feltüntetésére az írott és elektronikus felületein, tájékoztatóin azt megjeleníteni.    
Jogosult továbbá az általa felhatalmazott és jegyzett mentőkutyás tagszervezetek önkéntes szerződéssel ellátott mentőkutya párosok a gépjárműveiken, ruházatukon és felszereléseiken a 112-es egységes európai segélyhívószám népszerűsítésére.    

“Most, hogy Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány úr aláírásával ellátott, kibővített megállapodást fogom a kezemben, úgy érzem, hogy karácsonyi ajándéknak is tekintheti ezt az MMSZOSZ. Méltó elismerésnek tartom, hogy az önkéntes tevékenységüket végző mentőkutyásokat a 112-es számon a rendőrség közvetlen kapcsolatával is elérhetik. Hatékonyan és gyorsan tudnak feladatot vállalni a rendőrséggel, ha arra szükség van" – fogalmazott Orlik Zoltán az MMSZOSZ elnöke, aki a jól megszokott szlogennel  – "Összefogás egy érdekért az életért" – kíván nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet.      

     Kiadó: Magyar Mentőkutyás Szervezetek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.