OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. december 16., szombat 14:19

A Mikulásgyár Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. december 16., szombat (OS) - Nagy rohamra számít vasárnap a Mikulásgyár. Akik hétvégén szeretnék meglátogatni az ország legnagyobb karitatív akcióját, azoknak ez az utolsó lehetőségük.

        A következő héten már csak péntekig  van nyitva a Mikulásgyár. A szervezet azt javasolja, hogy indulás előtt mindenki jól nézzen körül a konyhában. Statisztikák szerint egy-egy család évente  közel 70 kilogramm élelmiszert dob ki. A megvásárolt élelmiszerek mintegy 10 százaléka kerül kukába. A Mikulásgyár arra hívja fel a figyelmet, hogy ne dobjuk ki az otthon tartott, lejárat közeli (tartós)élelmiszereket, azokat akár el is vihetjük a karitatív akció helyszínére. A Mikulásgyár december 22-ig üzemel.

     Kiadó: Mikulásgyár Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.