OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. december 21., csütörtök 17:45

A Földművelésügyi Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 21., csütörtök (OS) - Bővítettések a karcagi Kormányablak ügyfélszolgálatán

    ,,Az idő igazolta, hogy az egyablakos ügyintézés – tehát a több ügyet egy helyen elve – sikeresen működik, ezt az ügyfelek elégedettsége is mutatja" – mondta Fazekas Sándor. Karcagon két évvel ezelőtt adták át a Kormányablakot, azóta folyamatosan nő az ügyfelek száma. Tavaly a kisújszállásival együtt már ötvenezren keresték föl az ügyfélszolgálatot,2017-ben pedig november végéig több mint 49 ezren intézték ügyeiket a két járási Kormányablakban.

,,Ez nemcsak a magánszemélyeknek jelent nagy segítséget, hanem a vállalkozásoknak is megkönnyíti a működését, így pedig sikeresebbek lehetnek,
ha ügyeiket gördülékenyen, hosszabb várakozás nélkül intézhetik" – jelentette ki a miniszter. A karcagi Kormányablakban két munkaállomáson, hetente három napon – hétfőn, szerdán és csütörtökön – az adó-és vámhivatal munkatársai intézik az oda betérő ügyfelek adóügyeit. Az ügyfélteret 77 négyzetméterrel bővítették annak érdekében, hogy az adóhatóság munkatársai korszerű és a 21. század kívánalmainak megfelelő körülmények között fogadhassák az ügyfeleket.

     Kiadó: Földművelésügyi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.