OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 13. csütörtök
Ismertető


2017. december 23., szombat 14:11

Az Állami Számvevőszék közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. december 23., szombat (OS) -

    Az ÁSZ nyomatékosan hangsúlyozza, hogy a Jobbik a december 21-én az ÁSZ részére átadott, majd nyilvánosságra hozott észrevételében, semmilyen értékelhető bizonyítékkal nem támasztotta alá, hogy nem fogadott el tiltott vagyoni hozzájárulást. A párt a törvényben is rögzített értékeléssel, illetve dokumentumokkal (szerződések, számlák, bizonylatok stb.) továbbra sem tudja cáfolni az ÁSZ bizonyítékokon alapuló megalapozott megállapításait. Az ÁSZ ezúton is felhívja a párt figyelmét, hogy az észrevételezés időszakában – december 6-21. között – lett volna lehetőség bármilyen a Jobbik gazdálkodását érintő dokumentum átadásra, ám ezt a párt ebben az időszakban sem tette meg.
     Kiadó: Állami Számvevőszék

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.