OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 24., vasárnap 08:26

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2017. december 24., vasárnap (OS) - Egy szebb karácsonyt teremteni a gödi gyermekotthon lakóinak

    Pénteken a Magyarországi Szcientológia Egyház nevében a szcientológus önkéntes lelkészek kisteherautónyi gyermekjátékot, ruhát és könyvet adományoztak a gödi Topház Speciális Gyermekotthonnak, hogy az ott élő gyermekek és felnőttek számára egy szebb karácsonyt teremtsenek. A szcientológusok évről évre adományoznak a rászorulóknak karácsony alkalmából.

"Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ebben a gödi otthonban több mint 200 olyan gyermek és nagykorú él, akiknek az egészséges és teljes élet lehetősége nem adatott meg, ennek ellenére óriási szeretetet képesek nyújtani a hozzájuk közeledőknek.

A gyermekotthon napról napra küzd azért, hogy a lehetőségekhez és a szűk forrásokhoz képest minél jobb körülményeket tudjanak biztosítsanak a lakóiknak, és ehhez minden segítséget elfogadnak.

Szeretnénk kérni embertársainkat, hogy segítsék a Topház Gyermekotthont. Vegyük észre a körülöttünk élőket és tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, hogy sorsukat javítsuk." – mondta Lange László, az egyház képviseletében.

A Szcientológia egyház alapítója L. Ron Hubbard kiemelkedő humanitárius volt. Követve az általa lefektetett hagyományokat az egyház tagjai nagyon sok területen segítenek a társadalomban, többek között a drogrehabilitáció, az írástudatlanság, a bűnözők rehabilitációja terén, és nem utolsó sorban minden embernek egy jobb utat kínálnak a szellemi fejlődéshez.

Mindenkinek Szeretetteljes, Boldog Karácsonyt kívánunk!
    
     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.