OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 23. kedd
Ismertető


2017. december 25., hétfő 13:02

A Krajczáros Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 25., hétfő (OS) - A Krajczáros Alapítvány gyorsjelentése 2017-ről (hivatalos zárszámadást megelőzve) http://krajczaros.uw.hu/

    Még néhány nap és elköszönünk az óesztendőtől. Ilyenkor szokás egy pillanatra megállni és áttekinteni a végzett munkát. De ez már egyben a jövőbe tekintve, az előttünk álló év terveinek a bázisa is, vagyis mérlegeljük, hogy milyen szilárd alapokra építjük a 2018-as programjainkat.

Első gondolatként a kuratórium által jóváhagyott 2017-es tervekhez viszonyítunk. Mennyiségileg – a megfogalmazott mozgástérrel összhangban – érzékelhető, hogy sok feladat maradt el, aminek a hátterében a pénzügyi lehetőségek korlátossága érhető tetten. Ez ugyan önmagában nem jó, ám ez egyben a gazdálkodásunk legfőbb kritériumának megfelelést is jelenti, mely szerint csakis a megszerzett bevételek erejéig nyújtózkodhatunk. Keserű falatot jelentett számunka, hogy a NEA működési és szakmai pályázatokon egy fillért sem ítéltek meg számunkra. Ez generális kihatással volt forrásainkra, ilyetén az egész évi munkánkra. A programok elhagyása és néhánynak szűkített léptékű teljesítése mellett decemberre a tartalékaink felélése a legfájóbb gondunk.

Mire lehetünk büszkék? Itt és most csakis a nagyobb lélegzetű teljesítményeket sorolva kívánjuk tájékoztatni önkénteseinket és minden partnerünket, támogatóinkat.

1) A fő feladatunk volt a november 11-én bonyolított Nemzetközi Gyertyagyújtási Akció, melyről önálló összegzőt készítettünk (és az esedékességet követően az MTI-hez is eljuttattunk).

     Kiadó: Krajczáros Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.