OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2017. december 25., hétfő 13:03

A Krajczáros Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 25., hétfő (OS) -

    Az I. vh centenáriumához és a SOHA TÖBBÉ HÁBORÚT kívánsághoz, üzenethez kötődő projektünkhöz ez alkalommal 13 nemzet képviselőitől, 98 települést érintően kaptunk fényképekkel megerősített visszacsatolást. A résztvevők számában ugyan némi visszaesésről kell számot adnunk, ám az így is közelítette a 20 ezer főt.

Az akciót helyszínenként megvalósítók létszáma a néhány főtől a sok száz résztvevőig terjedt ki.
Jórészt a külhoni médiában, FB-on és a saját illetve más honlapok révén elért személyek számát 120-150 ezer főre becsüljük. Fájó pontunk, hogy a hazai sajtó alig foglalkozott e projektünkkel.
2018-ra már most meghirdettük a 9. alkalommal esedékes akciót.
https://www.facebook.com/groups/1826910277549148/

2) Az "Emlékezet a Hősökre 1914-1918 - Ecsettel a Békéért" címet viselő (2013-ban indított) projektünk sikeresen formálódott az év során. Hat hazai és külföldi településen mutattuk be a tárlatot. Gyenge pontunk volt, hogy a 2013-ban készült prospektust nem sikerült aktualizálni az immáron 58 lengyel, magyar, szlovák és ukrán művész közel 200 alkotásának ismertetésére, mellyel Közép-Európa szinten is a legnagyobb és minőségében is kellő színvonalat képviselő tematikus kollekciónak vagyunk birtokosai. Két sikeres alkotótáborban volt lehetőségünk fogadni az alkotók közül 18 főt. Jövőre már most 10 tárlat megnyitóra van lekötött időpontunk. https://www.facebook.com/groups/846772128758909/

     Kiadó: Krajczáros Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.