OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. december 25., hétfő 13:03

A Krajczáros Alapítvány közleménye (4. rész)
    Budapest, 2017. december 25., hétfő (OS) -

    Kaptunk váratlan és övön aluli ütéseket is, partnerek jártak el velünk szemben méltánytalanul vagy a korábban közösen képviselt értékeket semmibe vevően, de ezekről most nem beszélünk. Próbáltak egrecirozni bennünket, a civilek elleni generális támadás minket sem került el. Az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz történt beadványunkat lényegében vizsgálat nélkül elutasították.

Igyekszünk a kapott sebeket hagyni mielőbb behegedni, elfeledni és a jövőbe tekinteni:
- Egyre égetőbb a szervezetünk alapító okiratának módosítása.
- Készítettek velünk itthon és határon túl interjúkat, jelentek meg újságcikkek.
- Két önkéntesünk (Kovács Zoltán és Törő Gergő) kapott – alaposan kiérdemelten - kitüntető címet hadisírgondozásért az osztrák Schwarzes Kreuz-től.

Eredményekért köszönet illeti az önkénteseinket, akik időt, fáradságot nem kímélve tették a dolgukat a köz javára, nem ritkán igen nehéz fizikai munka és/vagy kedvezőtlen időjárás közepette.

Összességében: meggyőződésünk, hogy (nélkülözhetetlen támogatóink, adományozóink segítségével) a missziónknak 2017-ben is megfeleltünk. Létünk 25. évében egyre gyakrabban gondolkozunk el, hogy milyen "hőstettek" is lennének elégségesek az országos médiának, hogy felkeltsük érdeklődésüket. https://www.facebook.com/krajczaros.alapitvany/

Kívánunk minden TÁMOGATÓNKNAK, PARTNERÜNKNEK, ÖNKÉNTESÜNKNEK és békés karácsonyt, szerencsében és egészségben gazdag 2018-as esztendőt.

Székesfehérvár, 2017. december 24.
Németh István
kuratórium elnök
30-9566736

     Kiadó: Krajczáros Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.