OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. december 27., szerda 21:18

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet közleménye
    Budapest, 2017. december 27., szerda (OS) - Kétszer annyi résztvevő, háromszoros adomány! | Jótékonysági vadászatot tartottak december 27-én Kápolnásnyéken. Az Országos Magyar Vadászkamara Fejér megyei Területi Szervezete immáron 5. alkalommal rendezte meg az így már hagyományosnak mondható eseményt.

    A karitatív akció célja az volt, hogy a Fejér Megyei Szent György Kórház gyermekosztályán működő Fejér Megye Gyermekeiért Alapítvány – a vádászok összefogásának eredményeképpen – 1 db non-invazív lélegeztetőgépet szerezhessen be, amelynek értéke hárommillió forint.

A vadászaton, amely idén első alkalommal három helyszínen zajlott, minden eddiginél többen vettek részt. A 116 vadász 13 megyéből érkezett, nem túlzás tehát országos eseményről beszélni. Az adomány mértéke a tavalyinak pont a háromszorosa. A kezdeményezés elindítása óta eltelt négy évben az adományokból vásárolt orvosi eszközök a kórház tájékoztatása szerint 3130 gyermek gyógyulásához járultak hozzá.

A jótékonysági vadászat fővédnöke dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke volt.

     Kiadó: Országos Magyar Vadászati Védegylet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.