OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2017. december 28., csütörtök 19:05

A Szinkronikum Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. december 28., csütörtök (OS) - A Magyarszinkron.hu olvasói megválasztották a 2017-es év legjobb szinkronrendezőit, és a legnépszerűbb magyarhangokat.

    Évvégi összegzés a magyar szinkronban

Mint, minden évben idén is szavazásra kérte olvasóit a Magyarszinkron.hu. Arra voltak kíváncsiak, hogy a nézők szerint melyik tíz szinkronrendező kerüljön be az idei TOP 10-be. Több, mint 1600 szavazat alapján a következő lista alakult ki:
Szalay Éva, Kiss Virág, Dóczi Orsolya, Marton Bernadett, Báthory Orsolya, Nikodém Gerda, Dezsőffy Rajz Katalin, Kolozs Dóra, Lengyel László, és Csörögi István.

Ugyancsak az oldal Facebook oldalán https://www.facebook.com/magyarszinkron.hu/ követhető nyomon a színész TOP 50, amely a magyar szinkron 50 legnépszerűbb színésznőjét és színészét mutatja be.

A lista alapját a Magyar Szinkron Adatbázisban lévő több mint 1500 magyar színész adja. Az 50 legjobb színésznő és színész nevét kizárólag az Adatbázisban megjelenő látogatottság alapján állították össze. Vagyis ez az összeállítás a nézők, rajongók listája!
     Kiadó: Szinkronikum Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.