2018. július 19. csütörtök

2017. december 29., péntek 18:25

A Klebelsberg Központ közleménye
    Budapest, 2017. december 29., péntek (OS) - Megkezdődött a polgárdi iskola helyreállítása

A Székesfehérvári Tankerületi Központ azonnal megkezdte a csütörtök délutáni viharban megsérült polgárdi iskolában a kárelhárítási és helyreállítási munkálatokat. A vihar következtében a tornaterem teteje súlyosan megrongálódott, az épület teljesen beázott, illetve a szomszédos iskolaépület tetőszerkezete is komolyan megsérült. Az intézmény áramtalanítása megtörtént, a szakemberek jelenleg is dolgoznak a balesetveszélyessé vált szerkezeti elemek megerősítésén, illetve az elektromos hálózat szakaszolásán, hogy a fűtést be lehessen indítani. Az iskolában rendkívüli szünetet rendelt el az intézményvezető a jövő hétre. A tankerületi központ és az iskola a rendkívüli szünet alatt is biztosítja a tanulók felügyeletét, amennyiben ezt a szülők igénylik. A fenntartó - együttműködve Polgárdi és Székesfehérvár önkormányzatával - mindent megtesz azért, hogy a lehető leghamarabb, biztonságos körülmények között újraindulhasson a tanítás az intézményben, a szakemberek a hétvégén is folyamatosan dolgoznak az épületek helyreállításán.

Klebelsberg Központ
     Stratégiai és Kommunikációs Főosztály