OS Országos Sajtószolgálat
2022. május 21. szombat
Ismertető


2017. december 30., szombat 11:25

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - DK: Pintér Sándor tiltsa ki a pedofilok védelmezőjét az országból!

        Mint ismert, a magyar kormány azt a szélsőjobboldali Milo Yiannopoulost hívta meg januári konferenciájára, akit pedofilokat támogató kijelentései miatt még az amerikai szélsőjobboldal is kivetett magából. Az Orbán-kormánynak mára teljesen mindegy, hogy diktátorokban, bűnözőkben vagy Yiannopouloshoz hasonló vállalhatatlan alakokban talál szövetségesre, hiszen mindenki más nagy ívben kerüli, hogy együtt mutatkozzon az Orbán-kormány prominenseivel. Egy pedofíliát nyíltan támogató ember kormányzati konferencián való szerepeltetése ugyanakkor újabb határ átlépését jelenti.
     A Demokratikus Koalíció felszólítja Pintér Sándor belügyminisztert, hogy tiltsa meg a pedofilokat védelmező Yiannopoulos beutazását Magyarországra! Ha Orbán Viktor azonosulni tud azzal a gondolattal, hogy gyermekek megrontása “pozitív tapasztalat lehet", az az ő dolga, de nem használhatja a hatalmát a magyar gyerekek megalázására egy ilyen ember szerepeltetésével.

     Vadai Ágnes
     alelnök, országgyűlési képviselő
     DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.