OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. december 30., szombat 20:27

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - A magyar nép feljelenti és elítéli az offshorozó, helikopterező narancselitet     Év végén újabb eszeveszett pénzosztásba kezdett a Fidesz-kormány. Szórják a pénzt, de nem az embereknek, hanem a haverjaiknak. A Karácsony Gergely vezette új baloldali kormány meg fogja adóztatni az offshore-lovagokat, az új földesurakat és az oligarchákat, a tisztességtelenül szerzett vagyonokat pedig elkobozza. De addig is: arra kérjük Mészáros Lőrincet, Kocsis Mátét és társait: adják az egészségügynek az idén összeharácsolt pénzt!

        Önkormányzati képviselőként javaslatot tettem arra, hogy 10 millió forintot különítsenek el a Józsefvárosban működő járó- és fekvőbeteg-ellátó intézmények fejlesztésére, Kocsisék azt leszavazták, ám ennek 14-szereséből épül Kaczyński-szobor a kerületben.
     A VIII. kerületi önkormányzat már egy idei rendeletével helyzetbe hozta a plázákat, most közpénzből folytatja a pláza-fejlesztést. Fradiváros címen, valószínűleg – ahogy arra már korábban figyelmeztettünk – a Népliget letarolásával; 15 milliárdból. Miközben az egész VIII. kerület összes romos házának felújítására ennek tizenötöde jut csak.
     Az Orczy-negyedben, a Mészáros Lőrinc féle több milliárdos lovarda szomszédságában lakó Rozi néni, aki tisztességgel végigdolgozott egy életet, és önerőből tatarozta a Fidesz-közeli ingatlankezelő helyett az önkormányzati bérleményét, most pár százezer forint "tartozás" miatt az utcára kerülhet, miközben a Kurultáj találkozóra ennek 400-szorosát, 300 milliót adnak.


     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.