OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2017. december 30., szombat 20:27

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - A magyar nép feljelenti és elítéli az offshorozó elitet!

        Egyházaknak,köztük a Hit Gyülekezetének juttatott tízmilliárdokból bőven jutna a 3-as metró teljes vonalának akadálymentesítésére. De hiába. A Fidesz cserbenhagyta a budapestieket! Mi aláírásgyűjtésbe kezdtünk más ellenzéki pártokkal a metrófelújítás ügyében,
     A Fidesz-bankárkormány közel egymilliárdot fizet az OTP egyik alapítványi bankjának: közpénzt egy magánbanknak. Csak azért, mert az MLSZ-vezér Csányi Sándor az OTP vezetője?
     A Fideszesek leszavazták az indítványomat, hogy az egészségre káros kerületi lakások vizesedésének, penészesedésének megállítására jusson 10 millió forint Józsefvárosban; Mészáros Lőrinc horvátországi fociklubjára ennek százszorosa, egymilliárd forint jut.
     Nincs elég iskolai tornaterem, de 5 milliárd jut Kocsis Kézilabda Szövetségének, és 1,7 milliárd kézilabdacsarnokra. Ezekből is több ezer ember életét lehetne megmenteni: a hiányzó CT-k és más diagnosztikai eszközök megvásárlásával, a kórházi fertőzések visszaszorításával, az egészségügyi dolgozók béremelésével, a kivándorlás megfékezésével.
     A bűnlajstrom szinte a végtelenségig folytatható. De 2018. áprilisában összeül az esküdtszék, 8 millió esküdttel, és döntenek. A Párbeszéd 2018-ban is azon fog dolgozni, hogy Karácsony Gergely vezetésével egy olyan kormánya legyen Magyarországnak, amely az oligarchák helyett az emberekre költ. Az egészségüggyel, az iskolákkal és a kiskeresetűek bérének emelésével.

Dr. Erőss Gábor elnökségi tag, VIII.kerület, Párbeszéd
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.