2018. január 21. vasárnap

2017. december 30., szombat 20:27

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - A magyar nép feljelenti és elítéli az offshorozó elitet!

Egyházaknak,köztük a Hit Gyülekezetének juttatott tízmilliárdokból bőven jutna a 3-as metró teljes vonalának akadálymentesítésére. De hiába. A Fidesz cserbenhagyta a budapestieket! Mi aláírásgyűjtésbe kezdtünk más ellenzéki pártokkal a metrófelújítás ügyében,
     A Fidesz-bankárkormány közel egymilliárdot fizet az OTP egyik alapítványi bankjának: közpénzt egy magánbanknak. Csak azért, mert az MLSZ-vezér Csányi Sándor az OTP vezetője?
     A Fideszesek leszavazták az indítványomat, hogy az egészségre káros kerületi lakások vizesedésének, penészesedésének megállítására jusson 10 millió forint Józsefvárosban; Mészáros Lőrinc horvátországi fociklubjára ennek százszorosa, egymilliárd forint jut.
     Nincs elég iskolai tornaterem, de 5 milliárd jut Kocsis Kézilabda Szövetségének, és 1,7 milliárd kézilabdacsarnokra. Ezekből is több ezer ember életét lehetne megmenteni: a hiányzó CT-k és más diagnosztikai eszközök megvásárlásával, a kórházi fertőzések visszaszorításával, az egészségügyi dolgozók béremelésével, a kivándorlás megfékezésével.
     A bűnlajstrom szinte a végtelenségig folytatható. De 2018. áprilisában összeül az esküdtszék, 8 millió esküdttel, és döntenek. A Párbeszéd 2018-ban is azon fog dolgozni, hogy Karácsony Gergely vezetésével egy olyan kormánya legyen Magyarországnak, amely az oligarchák helyett az emberekre költ. Az egészségüggyel, az iskolákkal és a kiskeresetűek bérének emelésével.

Dr. Erőss Gábor elnökségi tag, VIII.kerület, Párbeszéd
     Kiadó: Párbeszéd