OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2017. december 30., szombat 22:22

A(z) Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - A Szolidaritás Szakszervezet a Vállalkozók Szövetségét (VSZ) támogatja: (1)

    A SZOLIDARITÁS a demokratikus ellenzékből alakult HARMADIK ERŐT a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette Magyarok Magyarországért Választási Mozgalmat (MAMA 2018) támogatja és jelöltjei az Ő színeiben indulnak, mert a szakszervezeti tömörülés és mozgalom, kizárólag ezt a választási formációt találja hitelesnek és a demokrácia őrének. A SZOLIDARITÁS szerint csak itt nem találhatóak olyan erők a választási formációban, akik nem okolhatóak az elmúlt 28 év bűneiért és azért, mert hazánk ilyen méltatlan helyzetbe jutott. A MAMA 2018-at a következő pártok, szervezetek, mozgalmak támogatják: Vállalkozók Szövetsége(VSZ), Földművelők,- Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja - FGRP, több kisebb-nagyobb párt, Szolidaritás Szakszervezet (TSZSZSZ), Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány,(MGFA)  Társadalmi Kamara Mozgalom, Egységes Magyar Ifjúság (EMI), Magyarok Magyarországért Mozgalom, Magyar Liberális Mozgalom, Millió tiltakozó  az internetadó ellen közösség, Felmondok Orbán Viktornak Facebook közösség,

A Vállalkozók Szövetsége(VSZ)  Magyarok Magyarországért Választási Szövetség (VSZ–MAMA) véleménye az alaptörvényről: A MAMA 2018 szerint össztársadalmi konszenzuson alapuló alkotmányra és nem egypárti alaptörvényre van szükség. Természetesen minden olyan törvényelem maradhat, ami nem építi le a fékeket és ellensúlyokat, és a demokrácia építését szolgálja, nem pedig egysíkú hatalmi harc eszköze,
     Kiadó: Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.