OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. december 30., szombat 22:23

A(z) Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye (4. rész)
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - A Szolidaritás Szakszervezet a Vállalkozók Szövetségét (VSZ) támogatja: (4)

    mégpedig nem a mai éhbéren alapuló jövedelmekkel. Így, talán haza is vonzható a kormány hibás döntései miatt külföldre vándorolt több mint 1.000.000 magyar fiatal. A munkahelyteremtés során gondolni kell az idősebbekre, a nőkre és a fogyatékkal élőkre, számukra is van hely a munkapiacokon, de ezért sokat kell tenni. Az eseti munkaerő gondokat pedig ésszerűen kell kezelni.
A gazdaságot meg kell szabadítani a túlzott adóktól, és könnyíteni kell a munkavállalás adminisztrációját és azok terheit. A rendszer alapvető elemévé kell tenni az öngondoskodást.


A VSZ programjában szerepel a felesleges és közpénzből fenntartott méregdrága "magánhadseregek" azonnali feloszlatása is. Így nincs szükség Orbán Viktor személyi testőrségére a TEK-re, fel kell oszlatni a köztársasági elnök palotaőrségét és a házelnök országgyűlési őrségét is. Valamint az eddig rájuk költött pénzekkel is számoljon el a kormány. Ezen szerepeket a kormányőrség és a belügyminisztériumhoz tartozó, eddig is létező kommandós csoportok veszik át.


A VSZ véleménye a forint sortolásokról: Teljesen körülhatárolható az a politikusi kör, amelynek érdeke volt a nemzeti valuta szándékos rontása, akik ezzel milliárdokat kerestek, de milliókat döntöttek nyomorba. Bűnhődniük kell, hiszen a tettük nem csak törvénytelen, de hazaárulás is volt.


A VSZ–MAMA a túl rövid munkanélküli segélyről:
     Kiadó: Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.