OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 31., vasárnap 01:26

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és partnerei indulását támogatja, mert ez biztosíthatja csak a  jövendő boldog és sikeres EU tag, ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG JÖVŐJÉT! (néhány pont a VSZ programjából) (1)

    A VSZ–Magyarok Magyarországért 2018 választási szövetség azt akarja, hogy ismét 18 év legyen a kötelező tankötelezettségi korhatár Magyarországon. A VSZ azt akarja, hogy az oktatási intézményekben az éppen hatalmon lévő kormánytól független, önkormányzatként működő irányítás érvényesüljön. Az iskolákat irányító önkormányzatban kapjanak helyet a fenntartó, a pedagógusok, a tanárok és a diákok képviselői. A Magyarok Magyarországért (a MAMA) azt akarja, hogy tantárgyként vezessék be a demokráciai alapismeretek és a gazdasági alapismeretek tantárgyakat. A magyarság úgy választotta 1990-ben a kapitalista államformát és gazdaságot, hogy nem ismerte annak sem előnyeit, sem hátrányait. Ez a tudáshiány tragikus következményekkel járt.
Ez a tudáshiány tragikus következményekkel járt. Ezt a tudáshiányt akarjuk megszüntetni azzal, hogy a demokrácia és a gazdaság alapfogalmaival és alapvető összefüggéseivel már az iskolában megismerkedhetnek gyermekeink, így felnőttként kevésbé lesznek kihasználhatók és becsaphatók.


     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.