OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2017. december 31., vasárnap 01:26

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és partnerei indulását támogatja, mert ez biztosíthatja csak a  jövendő boldog és sikeres EU tag, ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG JÖVŐJÉT! (néhány pont a VSZ programjából) (2)

    A VSZ azt akarja, hogy senkinek ne kelljen rettegnie politikai, világnézeti felfogása miatt attól, hogy kormányváltásnál elveszíti a munkáját. A VSZ–MAMA azt akarja, hogy kizárólag a tudás, a szorgalom, a rátermettség dönthessen arról, hogy a kormányváltást követően helyükön maradnak-e a közszolgák. A VSZ azt akarja, hogy az államtitkárok alatti szinteken ne politikusok, hanem szakemberek dolgozzanak, akiknek ne jelentsen félelmet egy választás, egy kormányváltozás. A VSZ azt akarja, hogy ne akadályozza meg a négyévenkénti rezsimváltás a közszolgálatnak dolgozók tudásának a gyarapodását. Minél nagyobb tudással, tapasztalattal látják el a közszolgák feladataikat, annál nagyobb hasznot hajtanak nekünk, az országnak. Ez a tudáshiány tragikus következményekkel járt. Ezt a tudáshiányt akarjuk megszüntetni azzal, hogy a demokrácia és a gazdaság alapfogalmaival és alapvető összefüggéseivel már az iskolában megismerkedhetnek gyermekeink, így felnőttként kevésbé lesznek kihasználhatók és becsaphatók.

     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.