OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető


2017. december 31., vasárnap 01:26

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (3. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és partnerei indulását támogatja, mert ez biztosíthatja csak a  jövendő boldog és sikeres EU tag, ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG JÖVŐJÉT! (néhány pont a VSZ programjából) (3)

    A VSZ megszünteti a végkielégítések jelenlegi rendszerét. A végkielégítés a politika és a politikusok játékszerévé vált. Senki nem lehet büntethető azért, mert másik kormány idejében kapta a megbízatását. Ezért a VSZ bevezeti az egységes végkielégítés rendszerét. Mindenki a munkaszerződésében meghatározott módon kapja meg a végkielégítését, de mindössze a minimálbér alapul vételével. Például: akinek hat havi végkielégítés jár, az hat havi minimálbérnek megfelelő összeget kap végkielégítésül.A végkielégítés nem lehet sem jutalmazás, sem büntetés. A VSZ felszámolja a fideszes oligarcha kleptokráciát is. Az elszámoltatás természetes. A VSZ szerint a Fidesz leváltható, ha a társadalom bölcs döntést hoz és az új erőkre szavaz. Kerülve azokat a pártokat, akik az elmúlt 28 évben hatalmon voltak és az országot nyomorba döntötték. 2018 áprilisa alkalmas arra, hogy ez végre változzon és valódi demokrácia legyen a stabilan EU és NATO tag  Magyarországon, amelynek a neve alkotmányosan: MAGYAR KÖZTÁRSASÁG  lenne újra.

     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.