OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető


2017. december 31., vasárnap 01:26

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (5. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és partnerei indulását támogatja, mert ez biztosíthatja csak a  jövendő boldog és sikeres EU tag, ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG JÖVŐJÉT! (néhány pont a VSZ programjából) (5)

    A VSZ nem várja el, hogy söralátétnyi legyen az adóbevallás, de azt elvárja, hogy az adóbevallás a lehető legegyszerűbb legyen. A VSZ azt akarja, hogy olyan adóhivatala legyen Magyarországnak, amelyik minden jövedelmet nyilván tart. A VSZ azt akarja, hogy a központi nyilvántartás alapján az adóhivatal készítse el minden adózó bevallását, küldje ki azt időben az adózóknak, akiknek lehetőségük legyen ellenvetéssel élni, ha nem értenek egyet a kimutatott adókötelezettséggel.
A VSZ úgy vélekedik, hogy ezzel a megoldással meg lehet szüntetni a feketegazdaság burjánzását Magyarországon. A NAV neve pedig újra APEH legyen a riasztó Nemzeti AVH helyett! Fenyegetettség helyett, ügyfélbarát magatartást vár el a vállalkozók és az állampolgárok irányába. Legyen értelme hazánkba hozni a külföldi vállalkozásokat. 200 évente egyszer változzon bármi is az adózási korrekciók után. A kiszámíthatóságot támogatja a Vállalkozók Szövetsége(VSZ) a visszamenőleges buta szabályozások kormányzata után. Az árakat pedig nettó is  írjuk ki, hogy minden polgár érezze, hogy Ő tartja fenn a magyar államot. 10 ezer Ft elköltése után, többnyire 2160 forinttal támogatta a költségvetést. Ez tankolásnál háromszor ennyi!

     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.