OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 13. csütörtök
Ismertető


2017. december 31., vasárnap 01:27

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (6. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és partnerei indulását támogatja, mert ez biztosíthatja csak a  jövendő boldog és sikeres EU tag, ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG JÖVŐJÉT! (néhány pont a VSZ programjából) (6)

    
A VSZ azt akarja, hogy minden egyes állampolgár jobban értse az állam működését. Ehhez tudnunk kell, hogy az államot mi, adófizető állampolgárok tartjuk el, hogy az állam a mi befizetett pénzünkből gazdálkodik.
A VSZ ezért azt akarja, hogy minden egyes adófizető állampolgár minden évben kimutatást kapjon arról, hogy az előző évben mennyivel járult hozzá az állam működésének a fenntartásához. Kapjon mindenki kimutatást arról, hogy a befizetett adóból az állam mire mennyit fordított. Mindenki kapjon kimutatást arról, hogy az előző évben mennyivel járult hozzá a költségvetés fő fejezetei szerint az állam működéséhez. Tudja, hogy mennyit fordítottak a befizetett adójából az egészségügyre, a honvédelemre, az oktatásra, a nyugdíjakra, a rendfenntartásra, a segélyekre, a közmunkára, stb. Az elmúlt 28 év tapasztalatai azt mondatják velünk, hogy nem bánhattak volna felelőtlenül a politikusok a közpénzzel, ha tudtuk volna, mire és mennyit ad ki az állam. A VSZ azt akarja, hogy ne legyen az állam működésével, az állami kiadásokkal kapcsolatosan semmilyen adat titkosítható.

     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.