OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető


2017. december 31., vasárnap 01:27

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (7. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és partnerei indulását támogatja, mert ez biztosíthatja csak a  jövendő boldog és sikeres EU tag, ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG JÖVŐJÉT! (néhány pont a VSZ programjából) (7)

    A Magyarok Magyarországért (a MAMA) nem tűri el, hogy az állam titokban tarthassa azt, mire mennyit fordít, azt, hogy kik és miért részesülnek közös pénzeinkből.
Kizárólag az állam biztonságát valóban veszélyeztető adatok legyenek titkosíthatók.
A VSZ azt akarja, hogy az állam működése mindenki számára világosan érthető legyen. Ez a demokratikus államműködés alapja. Ha az állam vezetői titkolózhatnak, ha egymás között oszthatják el a közpénzeket, akkor ez nem XXI. század és nem demokrácia, hanem feudalizmus. A VSZ nem akar feudális államot, nem akar kiváltságokat, nem akarja, hogy legyenek kiváltságosok és jogfosztottak.


A Vállalkozók Szövetsége tudja, hogy az ország jövőjének alakulásában döntő szerepet játszik a szakoktatás. A VSZ azt akarja, hogy megbecsülés illesse a szakembereket, a szakmunkásokat, hiszen ők is az ország fenntartói és eltartói.
Ehhez arra van szükség, hogy a szakoktatás visszanyerje az országunkban korábban élvezett rangját és megbecsültségét. Ismét be kell vezetni a több (3-5) éves szakképzést, amelynek a keretein belül a szakmai tudás mellett a pályaváltoztatást segítő általános műveltségi tudást is meg lehet szerezni.
A VSZ azt akarja, hogy felnőtt korban is bárki beiratkozhasson a pályaváltoztatáshoz szükséges szakiskolákba és megszerezhesse
     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.