2018. december 15. szombat

2017. december 31., vasárnap 01:27

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (9. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és partnerei indulását támogatja, mert ez biztosíthatja csak a  jövendő boldog és sikeres EU tag, ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG JÖVŐJÉT! (néhány pont a VSZ programjából) (9)

innováció.

Állatvédelem – másképp: szigorúbb állatvédelmi törvény a bántalmazások súlyosabb büntetése érdekében, az altatások leállítása. A vadászati törvény szigorítása a háziállatok védelmében. Állatvédelmi szervezetek működésének összehangolását támogatjuk, a gyakorlatban pedig a veszélyben lévő állatok gyors elkobzását. Sintértelepek helyett állatvédelmi civil szervezetek támogatására van szükség. Véleményünk szerint az élet érték – az állatoké is! Bánjuk velük így! Az állatkínzókat ellen pedig, határozott és valóban nevelő hatással bíró ítéleteket kell hozni. Szükség esetén a börtön is hatásos az állatkínzók ellen.  Ebben és mindenben sokat számíthatunk a civilekre. Civil szervezetekre. A külföldről támogatottakra is. El a kezekkel az állatoktól és el a kezekkel a civilektől! Minden társadalom igazi tükre, miként bánik az állatokkal és a civiljeivel, non-profit szervezeteivel. A jelenlegi kormány buta törvényeit megszünteti a Vállalkozók Szövetsége(VSZ)

http://www.gazdasagifelemelkedesert.com/  06-70-398-9160

Klippek: