OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2017. december 31., vasárnap 01:27

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (9. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és partnerei indulását támogatja, mert ez biztosíthatja csak a  jövendő boldog és sikeres EU tag, ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG JÖVŐJÉT! (néhány pont a VSZ programjából) (9)

    innováció.

Állatvédelem – másképp: szigorúbb állatvédelmi törvény a bántalmazások súlyosabb büntetése érdekében, az altatások leállítása. A vadászati törvény szigorítása a háziállatok védelmében. Állatvédelmi szervezetek működésének összehangolását támogatjuk, a gyakorlatban pedig a veszélyben lévő állatok gyors elkobzását. Sintértelepek helyett állatvédelmi civil szervezetek támogatására van szükség. Véleményünk szerint az élet érték – az állatoké is! Bánjuk velük így! Az állatkínzókat ellen pedig, határozott és valóban nevelő hatással bíró ítéleteket kell hozni. Szükség esetén a börtön is hatásos az állatkínzók ellen.  Ebben és mindenben sokat számíthatunk a civilekre. Civil szervezetekre. A külföldről támogatottakra is. El a kezekkel az állatoktól és el a kezekkel a civilektől! Minden társadalom igazi tükre, miként bánik az állatokkal és a civiljeivel, non-profit szervezeteivel. A jelenlegi kormány buta törvényeit megszünteti a Vállalkozók Szövetsége(VSZ)

http://www.gazdasagifelemelkedesert.com/  06-70-398-9160

http://vallalkozokszovetsege.blog.hu/
http://vallalkozokszovetsege.com/
http://szolidaritas.com

Klippek:
https://www.youtube.com/watch?v=ec1ANlBDksg
https://www.youtube.com/watch?v=TpyGz8hggj8
https://www.youtube.com/watch?v=PxU7sAdZLyk


     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.