OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető


2017. december 31., vasárnap 18:16

A Hiteles Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az ÉRTÜNK ÉRTETEK a Hiteles Párt rövid távon megvalósuló, nagy mértékű béremelése.

    Az ÉRTÜNK ÉRTETEK a Hiteles Párt idejekorán felismerve, hogy az adósságválság mellett az Európai Unió egyes területei közötti életszínvonal-különbség a másik oka a dolgozó magyarság kivándorlásának, ezért nem tudja elfogadni sem a kormány lassú, de folyamatos béremelési stratégiáját, sem a Jobbik 20-30 éves béremelési stratégiáját, hiszen nincs Magyarországnak egy emberöltőnyi kidobandó ideje. Az egy választási ciklus alatt megvalósítható bérfelzárkóztatást, annak megoldási módját dolgozta ki a megfelelő jogi és közgazdasági háttérrel.
A 2018-as országgyűlési választások választói akaratától függően mindent megteszünk, hogy 2022-ig a dolgozó magyar családok itthon, Magyarországon éljenek, nyugat-európai életszínvonalon.
A választásokon való döntésekhez bölcsességet, bátorságot, erőt és tisztánlátást kívánunk 2018-ra.
Bertha Szilvia elnök
dr. Kerekes Andrea országgyűlési képviselő jelölt

     Kiadó: Hiteles Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.