OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. december 31., vasárnap 18:36

A Hiteles Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az ÉRTÜNK ÉRTETEK a Hiteles Párt a nyugdíjasoknak a társadalom többi rétegétől való elszakítását, a dolgozókkal történő szembeállítását szándékos politikai elszeparálásnak tartja, ezért programját ennek megszüntetése jegyében dolgozta ki.

    Az ÉRTÜNK ÉRTETEK a Hiteles Párt, a Hiteles Nemzeti Reform kidolgozója és kellő választói felhatalmazás esetén megvalósítója, a nyugdíjasokat a társadalom egészének érdekeit szolgáló, de korukat és bölcsességüket különösen megbecsülő feladatkörökbe vonja be.
A családok összetartása, az unokák nevelése, tanítása, az élettapasztalatok átadása az, amit a szépkorú magyarság mindig megtett.
2018-tól ugyanezt kérjük nyugdíjasainktól, és természetesen miután ezzel a dolgozó rétegek lehetőségei is nőnek, a nyugdíj megállapítását is a tervezetten emelkedő reálbérekkel párhuzamosan mozgatni, az aktívak bérét és a nyugdíjasok ellátását közvetlenül összekapcsolni tervezzük.
A szolgálati járandóságosok számára a szolgálati nyugdíjat visszaállítjuk, az állományba lépésükkor az állammal kötött szerződésüknek megfelelően.
Köszönjük tehát eddigi munkájukat, kitartásukat, és kérjük, hogy a korukból adódó bölcsességgel és bátorsággal merjenek az újra szavazni, és ezzel minden normális ember részére a legfontosabbat, a családot segíteni, egyben tartani.
Jó Egészséget és Boldog Új Évet Kívánunk!
dr. Parragh Csaba alelnök
Tokár Béla országgyűlési képviselő jelölt

     Kiadó: Hiteles Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.