2018. január 18. csütörtök

2018. január 1., hétfő 17:54

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - A parlamenti ellenzék jelentős hibája lenne, ha maradna a Fidesz kormány az MGFA politikai elemzései szerint!Ezért kell a Vállalkozók Szövetségének(VSZ) és koalíciós partnereinek  korrigálni a lehetőségek szerint az eredményeket, a biztos váltás érdekében.

Az MGFA javaslatára és elemzéseinek eredményeiként áll össze a HARMADIK ERŐ -- Magyarok Magyarországért 2018 koalíció a Vállalkozók Szövetsége(VSZ) vezetésével.

Tökéletes jelöltekkel 106  körzetben indul a VSZ vezette koalíció , hogy elvigye szavazni az eddigi passzív állampolgárokat is és, hogy ellensúlyozni lehessen a fideszes média túlsúlyt,  a megtévesztett határon túli szavazatokat, valamint  a megváltoztatandó, erősen csalás-orientált fideszes választási törvényt.

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) nem jobb és nem baloldali formáció. Középen áll. Magyarország barát  centrista erő. Közel sem csak a vállalkozói réteget képviseli, hanem az ország egészét. Szakértői kormányzásban hisz és ha, a választók bizalmat szavaznak a koalíciónak. Távol tartja a hatalomtól a dilettáns politikusokat, politikai réteget,szerencselovagokat,  kártékony harácsolókat és miniszterelnökén keresztül , kizárólag szakértőkből, szakmai nagyságokból álló kormányt alakít az ország érdekében.  Elszámoltatja a 28 év politikai bűnözőit, strómanjaikat, családtagjaikat,korrupt bűnözőket,  de a devizahitelesek érdekében az összes bankot és pénzintézetet is. Az össztársadalmi kártalanítás a legkevesebb ami jár a megnyomorított országnak és családoknak.

Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány