OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2018. január 1., hétfő 17:54

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - A parlamenti ellenzék jelentős hibája lenne, ha maradna a Fidesz kormány az MGFA politikai elemzései szerint!Ezért kell a Vállalkozók Szövetségének(VSZ) és koalíciós partnereinek  korrigálni a lehetőségek szerint az eredményeket, a biztos váltás érdekében.

    Az MGFA javaslatára és elemzéseinek eredményeiként áll össze a HARMADIK ERŐ -- Magyarok Magyarországért 2018 koalíció a Vállalkozók Szövetsége(VSZ) vezetésével.

Tökéletes jelöltekkel 106  körzetben indul a VSZ vezette koalíció , hogy elvigye szavazni az eddigi passzív állampolgárokat is és, hogy ellensúlyozni lehessen a fideszes média túlsúlyt,  a megtévesztett határon túli szavazatokat, valamint  a megváltoztatandó, erősen csalás-orientált fideszes választási törvényt.

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) nem jobb és nem baloldali formáció. Középen áll. Magyarország barát  centrista erő. Közel sem csak a vállalkozói réteget képviseli, hanem az ország egészét. Szakértői kormányzásban hisz és ha, a választók bizalmat szavaznak a koalíciónak. Távol tartja a hatalomtól a dilettáns politikusokat, politikai réteget,szerencselovagokat,  kártékony harácsolókat és miniszterelnökén keresztül , kizárólag szakértőkből, szakmai nagyságokból álló kormányt alakít az ország érdekében.  Elszámoltatja a 28 év politikai bűnözőit, strómanjaikat, családtagjaikat,korrupt bűnözőket,  de a devizahitelesek érdekében az összes bankot és pénzintézetet is. Az össztársadalmi kártalanítás a legkevesebb ami jár a megnyomorított országnak és családoknak.

     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.