2018. január 18. csütörtök

2018. január 1., hétfő 18:48

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Megalakult a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) ipartestületi szekció csoportja (1)

Ezentúl a Vállalkozók Szövetségében (VSZ) is tudnak szakmai szinten tömörülni a különféle vállalkozások, mert szakmánként folyik majd az érdekvédelmi munka és a szakmai párbeszéd az azonos területen dolgozó vállalkozások, iparosok, mesteremberek között.
A több mint 10 éve működő, Baldauf Aladár elnök vezette szakmai érdekvédelmi szervezetben úgy döntött a vezetőség, hogy itt lesz az ideje a szövetségen belüli szakmai tömörülések létrehozásának.
Ezentúl a VSZ várja soraiba az összes szakma minden gyakorló és nyugdíjas képviselőjét, hogy  közös munkával, közös képviseletben tudjuk megvédeni az adott szakma érdekeit, mind a kormányzat, mind az EU és mind a társszervezetek és kamarák képviselői előtt.
A 2018-os év elején minden szakmában megalakulnak a szekció elnökségek és megválasztásra kerülnek a Vállalkozók Szövetsége ipartestületi vezetői szakmánként. Ezáltal kialakításra kerülnek a VSZ megyei és járási ipartestületei a központi országos össz-szakmai vezetés mellett.
Ezért hát kéri a Vállalkozók Szövetsége  az aktív és passzív iparosokat, vállalkozókat itthon és a határokon túl, mind a Kárpát-Medencében és az EU-ban és  az öt kontinens minden országában, hogy jelezzék csatlakozási szándékukat az össznemzeti vállalkozói platformba, hogy  mindenhol és mindenkinek segíteni tudjon a Vállalkozók Szövetsége.(VSZ) Együtt többre jutunk, együtt és csak együtt sikerülhet.

Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért