OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2018. január 1., hétfő 18:48

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Megalakult a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) ipartestületi szekció csoportja (1)

    Ezentúl a Vállalkozók Szövetségében (VSZ) is tudnak szakmai szinten tömörülni a különféle vállalkozások, mert szakmánként folyik majd az érdekvédelmi munka és a szakmai párbeszéd az azonos területen dolgozó vállalkozások, iparosok, mesteremberek között.
A több mint 10 éve működő, Baldauf Aladár elnök vezette szakmai érdekvédelmi szervezetben úgy döntött a vezetőség, hogy itt lesz az ideje a szövetségen belüli szakmai tömörülések létrehozásának.
Ezentúl a VSZ várja soraiba az összes szakma minden gyakorló és nyugdíjas képviselőjét, hogy  közös munkával, közös képviseletben tudjuk megvédeni az adott szakma érdekeit, mind a kormányzat, mind az EU és mind a társszervezetek és kamarák képviselői előtt.
A 2018-os év elején minden szakmában megalakulnak a szekció elnökségek és megválasztásra kerülnek a Vállalkozók Szövetsége ipartestületi vezetői szakmánként. Ezáltal kialakításra kerülnek a VSZ megyei és járási ipartestületei a központi országos össz-szakmai vezetés mellett.
Ezért hát kéri a Vállalkozók Szövetsége  az aktív és passzív iparosokat, vállalkozókat itthon és a határokon túl, mind a Kárpát-Medencében és az EU-ban és  az öt kontinens minden országában, hogy jelezzék csatlakozási szándékukat az össznemzeti vállalkozói platformba, hogy  mindenhol és mindenkinek segíteni tudjon a Vállalkozók Szövetsége.(VSZ) Együtt többre jutunk, együtt és csak együtt sikerülhet.

     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.