2018. december 13. csütörtök

2018. január 1., hétfő 18:49

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Megalakult a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) ipartestületi szekció csoportja (2)

Piackutatásokkal, üzleti tanácsokkal, szakma modernizációkkal mind több kollégának és honfitársunknak tudjon segíteni.
A Vállalkozók Szövetsége hisz abban, hogy az ország közös összefogással  felzárkózhat a fejlett országok szintjére és az iparosok mindannyian megtalálhatják számításukat az országban. Így nem szükséges vagy csak rövid időre merülhet fel a külföldre vándorlás. Az is csak a speciális tudások megszerzése érdekében.Várjuk haza honfitársainkat, hiszen egy sikeres ciklus előtt áll hazánk. A megszerzett tudás sokat jelent majd a jövőnknek.
A  magyar vállalkozók ezért is alapították meg a VSZ ipartestületi szekcióit, ahol autonóm szakmai munka és sikerorientált szakmai lehetőségek várnak mindenkire. Minőségi tanácsok, kiemelkedő tudás. Mindez az ország közös sikere a vállalkozói réteggel.
Ezért született meg a VSZ ipartestületi szekciója. Sikeres országnak ,szüksége van sikeres iparosokra is. A Londonban szerzett tapasztalatokat. Szabadegyházán, Salgótarjában vagy a  magyar fővárosban is lehet kamatoztatni.

Vállalkozók Szövetsége (VSZ)
06-70-398-9160