2024. április 24. szerda

2018. január 1., hétfő 18:57

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Nem véletlenül támogatja az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és szövetségesei indulását.

"Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének - nem derék ember."(Széchenyi István)

A professzionális politika tudományos igényű vizsgálata
Célja ezen túl a professzionális politika tudományos igényű vizsgálata, majd ennek eredményeként javaslatok, új módszerek, eljárások kidolgozása a politikai tevékenység minőségének, hatékonyságának javítása érdekében, amelyek a politikai rendszer egészének jobb, hatékonyabb, a közjót fokozottan szolgáló működéséhez járulhatnak hozzá.
"A nemzet közös ihlet."(József Attila)
Az Alapítvány az alábbi, cél szerinti tevékenységeket végzi:
tudományos tevékenység, kutatás, nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, tehetséggondozás; korszerű oktatási, tudományos, ismeretterjesztő tevékenységi formák szervezése illetve támogatása; az alapítvány céljait szolgáló kutatási tevékenység szervezése illetve támogatása; előadások, konferenciák szervezése illetve támogatása; tanulmányok, szakkönyvek, egyéb, az alapítvány célját szolgáló kiadványok kiadása, illetve kiadásuk támogatása; bel- és külföldi szaklapok, szakfolyóiratok ill. szakkönyvek megvásárlása;
"A jövendő terhe vállaidon fekszik; légy erős,légy törhetetlen, hogy azt diadalmasan elviselhesd. Mi egy szabad hazát adunk nektek örökségbe s a túlvilágról is eljövünk számon kérni, hogy tartottátok fenn a magyarok hazáját. Isten vezéreljen minden pályátokon."(Jókai Mór)

Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány