OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. január 1., hétfő 18:57

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Nem véletlenül támogatja az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és szövetségesei indulását.

    "Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének - nem derék ember."(Széchenyi István)

A professzionális politika tudományos igényű vizsgálata
Célja ezen túl a professzionális politika tudományos igényű vizsgálata, majd ennek eredményeként javaslatok, új módszerek, eljárások kidolgozása a politikai tevékenység minőségének, hatékonyságának javítása érdekében, amelyek a politikai rendszer egészének jobb, hatékonyabb, a közjót fokozottan szolgáló működéséhez járulhatnak hozzá.
"A nemzet közös ihlet."(József Attila)
Az Alapítvány az alábbi, cél szerinti tevékenységeket végzi:
tudományos tevékenység, kutatás, nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, tehetséggondozás; korszerű oktatási, tudományos, ismeretterjesztő tevékenységi formák szervezése illetve támogatása; az alapítvány céljait szolgáló kutatási tevékenység szervezése illetve támogatása; előadások, konferenciák szervezése illetve támogatása; tanulmányok, szakkönyvek, egyéb, az alapítvány célját szolgáló kiadványok kiadása, illetve kiadásuk támogatása; bel- és külföldi szaklapok, szakfolyóiratok ill. szakkönyvek megvásárlása;
"A jövendő terhe vállaidon fekszik; légy erős,légy törhetetlen, hogy azt diadalmasan elviselhesd. Mi egy szabad hazát adunk nektek örökségbe s a túlvilágról is eljövünk számon kérni, hogy tartottátok fenn a magyarok hazáját. Isten vezéreljen minden pályátokon."(Jókai Mór)

     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.