OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. január 1., hétfő 23:22

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)  a mérsékelt erőket támogatja, ezért a  Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és szövetségesei pártformációt támogatja.

    Az FGRP mint vidéki vállalkozói párt a természetes szövetségesét a Vállalkozók Szövetségét (VSZ) támogatja és velük indul az ország felszabadításáért a 2018-as parlamenti választásokon.
Régi kapcsolat van a két politikai formáció között, így, nem meglepetés, hogy a rutinos és siker VSZ-t választja a Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)
Az ország érdekében lépniük kellett, mert  a Fidesz kormány leváltása, mindennél fontosabb és hazánk jövője szempontjából elsődleges. Elfogadván a VSZ "HARMADIK ERŐ" programját, mindent elkövet a párt, hogy a valódi ellenzéki koalíciót sikerre vezesse. Tenni kell ezt annak tudatában is, hogy a parlamenti ellenzék klasszikus vergődése és sikertelensége veszélyezteti azt a lehetőséget, hogy az ország  8 év sikertelenség után megszabadúljon a Fidesz uram-bátyám politikusainak  manipulásaitól. Pont időben vagyunk,  mert  majdnem 1,5 millió magyar állampolgár menekült el az országból a biztosabb és jobb megélhetés reményében.  Mindez veszélyezteti jövőnket és félő,hogy soha nem fognak országunkba viszatérni, maximum turistaként.

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) jelszava mindent kifejez:
"CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET"

http://www.fgrp.hu
http://www.vallalkozokszovetsege.blog.hu
06-70-398-9160
kampany@vallalkozokszovetsege.com


     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.